Siirry suoraan sisältöön

OSTA PBN-LINKKEJÄ

Jos haluat ostaa PBN-linkkejä sen sijaan, että rakentaisit ikioman PBN-verkon, meillä on hyviä vinkkejä siitä, mistä voit ostaa parhaat linkit parhaaseen hintaan.

PBN Link

Pitäisikö sinun todella ostaa SEO linkkejä?

Ostaminen SEO linkit on hyvin negatiivinen maine, ja olemme samaa mieltä siitä, että se ei ole täysin riskitöntä. Mutta saatamme myös ajatella, että nykyään pelätään aivan liikaa linkkien ostamista. Tänään, voit todella ostaa hyviä linkkejä verkossa ottamatta liikaa, tai mitään riskejä ollenkaan.

Suosituksemme on tietenkin, että luet arvosteluja aiemmilta linkkien ostajilta, ja näin saat selville, onko se hyvä linkki ostaa.

OSTAA PBN LINKKEJÄ FIVERR?

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein, mistä ostaa linkkejä, ja suosittelemme aina ostamaan Fiverr. Mikä on uskomattoman hyvä noin ostaa Fiverr, on, että on niin paljon jälleenmyyjiä linkkejä. Sinulla on myös paljon ostajia, jotka ovat laittaneet arvioita myyjille, ja heidän linkkejä. Näin voit ostaa linkkejä ottamatta suuria riskejä saamalla kehno linkkejä sivustoosi. Mutta muista lukea arvostelut ennen ostamista PNB linkkejä.

  • Halpa-monet jälleenmyyjät, jotka haluavat myydä linkkejä, mikä vähentää hintaa!
  • Safe-Fiverr potkii ulos ne, jotka eivät aja puhtaat jauhot pussissa.

Mitä ovat PBN-linkit?

PBN linkit ovat juuri sitä, miltä se kuulostaa, eli linkkejä, jotka tulevat PBN sites. Se ei oikeastaan ole sen oudompaa, ja tämän tyyppinen linkki muodostaa hyvin suuren osan kaikista SEO-linkeistä, joita ostat ja myyt. Loppujen lopuksi on niitä, joilla ei ole voimaa aloittaa oman PBN Hosting, ja mieluummin vain ostaa yhden tai useamman linkkejä niiden verkkosivuilla. Sitten se voi olla helppo tapa ostaa PBN linkkejä joku, joka myy linkkejä. Aika moni tekee sitä nykyään, ja voisi sanoa, että se on ostajien markkinat. Useimmat ihmiset, jotka myyvät PBN-linkkejä, haluavat vain tehdä rahaa, jotta heillä voi olla oma PBN-verkko ilmaiseksi, mutta on myös niitä, joilla on tämä koko liiketoimintasuunnitelma.

Olen kuullut, että linkkien ostaminen on kiellettyä?

Ei, se ei ole totta, se on täysin laillista ostaa linkkejä. Ei ole lakia missään, joka sanoo, että sinun ei pitäisi ostaa PBN linkkejä sivustoosi. Rikot kuitenkin Googlen käytäntöä hakukoneen optimoinnista. He eivät pidä siitä, että ostat linkkejä listalla. Joten pahin asia, joka voi tapahtua sinulle, Jos olet löytänyt Google on ostanut linkkejä, on, että ne pois indeksoida sivun. Mutta lähes kaikissa tapauksissa, he yksinkertaisesti eivät ota ja luottaa linkkejä, että he epäilevät on ostettu, ja olet tuhlannut rahaa jotain, joka ei yksinkertaisesti hyödytä sinua.

Mutta jos olet fiksu vain ostaessasi linkkejä, etkä osta liikaa kerralla, ei ole vaaraa. Linkkejä kannattaa ostaa vähän silloin tällöin, ja mitä enemmän niitä on, sitä enemmän voi ostaa myös myöhemmässä vaiheessa. Kyse on siis vain maalaisjärjen käytöstä, ja onnistut 99-prosenttisesti. Yksinkertaisesti varmista, ettet tee asioita, jotka kiinnittävät silmäsi, koska silloin riski on paljon suurempi, että menet sinne kuin jos saat kaiken näyttämään luonnolliselta.

Miksi ostaa linkkejä?

On hyvin monia syitä, miksi ostat linkkejä, mutta tärkein on tietenkin, että haluat saada verkkosivuilla listalla. Ostamalla PBN-linkkejä lisäät “rahasivustosi” vahvuutta,ja se kipuaa Googlen hakutuloksissa. Näin voit tehdä enemmän rahaa tai säästää rahaa olemalla mainostamatta Google Adwords.

Joten joko ostat linkkejä, jotka lähetät suoraan sivustollesi, tai ostat linkkejä, jotka sen sijaan lähetät PBN-sivustoillasi. Siinä mielessä, on mahdollista sanoa, että saat hieman puskuri välillä ostettujen linkkien, ja sivuston.

Jos Google sitten selvittää, että olet ostanut paljon linkkejä, niin ne todennäköisesti vain rangaista PBN sivuston, eikä todellinen sivusto. Tämä tarkoittaa, että voit näin poistaa paljon riskiä tästä ostamalla SEO linkkejä, ja voi rakentaa vahva linkki Profiilin kohti sivustosi suhteellisen riskitön. Mutta kolmas vaihtoehto, miksi ostat linkkejä on myös yksi, että emme pidä, mutta jotkut eivät. Ja se on pilata muiden rankingissa Google ostamalla junk linkkejä kilpailijoilleen. Tätä kutsutaan Black Hat SEO, ja tapahtuu edelleen tänään, vaikka se ei ole niin yleistä tänään kuin se oli muutama vuosi sitten.

Google tajusi lopulta, että muiden oli liian helppo pilata kilpailijansa ostamalla heille surkeita linkkejä ja saamalla heidät Googlen rankaisemiksi. Joten tänään, ne eivät anna läheskään niin paljon seuraamuksia niille, jotka ovat huonoja ja ostanut linkkejä niiden päällä, ja että siitä yksinkertaisesta syystä, että Google ei tiedä, jos se on sinä tai kilpailija, joka on ostanut ne.

Mitä se maksaa ostaa SEO linkkejä?

Valitettavasti täällä ei ole suoria vastauksia siitä, kuinka paljon SEO-linkkien ostaminen maksaa, koska on niin monia eri tekijöitä, joista se riippuu. Mutta voit ostaa mitään useita satoja linkkejä 5 USD Fiverr, jotta 1 linkki useita tuhansia dollareita. Kyse on siitä, minkälaisen linkin aiot ostaa ja kuka sitä myy. Jos käyt läpi SEO virasto, voit ainakin luottaa niihin tehdä lisämaksu 5 kertaa mitä se todella maksaa. Mutta on tavallista, että he veloittavat jopa 10-30 kertaa sen hinnan, mitä tuo yhteys todellisuudessa maksaa.

Joten ainoa asia, jonka voit todella olla varma, jos haluat ostaa PBN-linkkejä, on se, että saat ne paljon halvemmalla, jos ostat ne suoraan PBN: n omistajalta itseltään. Sitten vältät välikäsiä, jotka vain haluavat imeä sinut ulos rahaa, ja saada huomattavasti enemmän linkittää valtaa sivustoosi rahaa. Mutta muista lukea vähän jokaisesta myyjästä, joka myy linkkejä, koska siellä saat hyvän hyrin muilta, jotka ovat aiemmin ostaneet samalta henkilöltä, jos se on hyvä tai huono linkkejä. Kun olet tehnyt sen, tööttää ja aja.

Mistä löydän halvimmat PBN-linkit?

Paikka, jossa useimmat ihmiset ostavat halpoja PBN linkkejä on Fiverr, ja se on luultavasti myös ne, joilla on ylivoimaisesti halvin PBN linkkejä myytävänä. Se on verkkosivusto freelancereille, jotka haluavat tehdä rahaa, ja niitä on myös hyvin paljon. He taistelevat samanmielisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa myydäkseen linkkejä teille, joten se tarkoittaa, että hinnat ovat vain laskeneet enemmän ja enemmän.

Ostaa linkkejä verkkokauppaan?

Se ei ole ongelma ollenkaan ostaa linkkejä verkkokauppaan, vaan ehkä paras voit ostaa linkkejä. Kanssa verkkokauppa, sinulla on aina se etu, että sinulla on monia eri sivuja ja tuotteita, voit lähettää linkkejä, joka antaa erittäin mukava leviäminen linkki valtaa. Muista vain tehdä paljon niin sanottua sisäistä linkitystä sivuston eri osien välillä. Näin levität linkkivoimaasi monelle eri alueelle, ja alat sijoittua hyvin pienelle ja hyvälle.

Pitäisikö sinun ostaa PBN linkkejä samasta maasta?

Ei ole pakko ostaa linkkejä samasta maasta, mutta se näyttää luonnollisemmalta ja antaa yleensä hieman parempia tuloksia. Mutta sanomme, että tärkein syy, miksi sinun pitäisi ostaa PBN linkkejä samasta maasta kuin oman, on, että se vaikeuttaa jonkun epäillä, että olet ostanut linkkejä. Se näyttää yksinkertaisesti aidommalta ja niin sanotusti vähemmän ostetulta.

SEO linkkejä samanlaisia sivustoja, kuten Oman?

Kyllä se on etu, jos linkit osoittavat sivuston tulevat samanlaisia sivustoja, ja sinun pitäisi aina ensimmäinen paikka, jos voit ostaa SEO linkkejä sivuilta vastaavaa sisältöä. Myös tässä suhteessa, se yksinkertaisesti näyttää enemmän aitoja tämäntyyppisiä linkkejä, ja tarkoittaa, että otat huomattavasti vähemmän riskiä huomataan, että olet ostanut PBN linkkejä sivustoosi.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria