Siirry suoraan sisältöön

PARHAAT PBN HOSTING

PBN Hosting

Valitsemalla paras PBN hosting alusta on uskomattoman tärkeää, ja siksi olemme koonneet paras testaus PBN hosting palvelut. Alla näet, mitkä niistä suosittelemme kaikille käyttää, jos rakentaa PBN sivustoja.

PBN Hosting

Easy Blog Networks – Tämä on suurin toimija markkinoilla PBN-Hosting-palvelut, ja on ylivoimaisesti eniten käytetty palvelu, kun se tulee PBN rakentaminen. Ne ovat helpoin käyttää, halvin per PBN, ja ylivoimaisesti turvallisin. Olemme käyttäneet niitä useita vuosia, vain muutama PBN sivustoja suljettu useita tuhansia rakennettu tämän hosting.

 • Halvin-alkaen $ 1.70 per blogi
 • 1 klikkaa WordPress asennus
 • Ainutlaatuiset IP-osoitteet
 • Esiasennettuna teema-liitännäisillä
 • Vanhojen sivujen vapaa virkistys
 • Alhainen deindexation rates
 • Turvallisia sivustoja, jotka eivät saa hakkeroitu
 • Eniten käytetty PBN hosting maailmassa!

PBN.Hosting – Tämä on myös yksi suurimmista palveluista, kun se tulee PBN web hosting. Olemme käyttäneet heidän hosting muutaman kerran asiakkaille, ja mielestämme se on toiminut hyvin. Hyvät hinnat ja helppo hosting käyttää, antaa heille toisen sijan meidän paras testi PBN hosting pelaajia. Vain EasyBlogNetwork voittaa ne, ajattelemme, koska ne ovat hieman terävämpi useimmissa asioissa.

 • Halpa-alkaen $ 1.79 per blogi
 • 1 klikkaa WordPress asennus
 • Eri IP-osoitteet
 • Esiasennettuna teemoilla ja liitännäisillä
 • Ilmainen wayback machine virkistys
 • Ei jalanjälkiä isännöinnistä
 • Ei seisokkeja
 • Ilmainen kokeiluversio 7 päivässä!

Mikä on PBN Hosting?

PBN Hosting on web-isäntä, joka on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat rakentaa PBN-verkon, mutta voidaan sanoa, että se on monin tavoin samanlainen kuin normaali web-isäntä. Suuri ero on siinä, että saat paljon halvemman hinnan blogia kohden kuin jos ostaisit tavallisen verkkoisännän. Se voi tarjota niitä, koska se ei ole tarkoitettu, että sinun pitäisi rakentaa suuria sivustoja näillä sivustoilla, mikä tarkoittaa, että ne eivät myöskään tarvitse antaa sinulle mitään valtavia resursseja joko palvelimen teho tai kiintolevytilaa.

Ainutlaatuinen IP-osoitteet PBH hosting

Perhaps the biggest reason why you get a PBN hosting instead of throwing up all the sites on a regular web host, is that you will get unique IP addresses for each site. This is something you must have, and you usually do not get it on other web hosts. There, maybe 1000 different sites share the same IP address, and above all, all your PBN pages will share the same IP. Of course, you do not want that, because it increases the risk of being discovered very much.

And you can say that it is the first cornerstone and perhaps the most important when building PBN networks, to leave as few tracks as possible. Running different IP addresses on all your PBN sites is therefore also a must. Ordinary web hosts can offer you to get unique IP addresses also sometimes, but then they usually charge about SEK 100 extra per IP address- And you can rarely buy especially many for that matter either. If you are going to buy many domains and build a large PBN, then you will have to buy a dedicated PBN hosting.

Mitä PBN hosting maksaa

Hinta PBN hosting vaihtelee suuresti, ja se riippuu täysin koko verkon aiot rakentaa. Mutta yksinkertaisesti sanottuna, voit sanoa, että se saa halvempaa per sivusto isompi teet PBN, mikä on suuri etu, jos aiot rakentaa suuria verkkoja. Mutta otatko sellaisen palveluksen Easy Blog Networks joten heidän pienin paketti on tilaa 10 PBN sivustoja, ja maksaa sinulle $ 35. Sivustokohtainen hinta on siis 3,5 USD jokaista PBN-sivua kohti. Jos sitten ostaa tilaa 300 PBN sivustoja, maksat vain 1.73 USD per sivusto, joten olet alas puolet hinta per sivusto.

Tietenkin tämä maksaa paljon, jos aiot rakentaa suuren PBN-verkon useita satoja sivustoja, mutta se on suhteellisen uskomattoman halpaa verrattuna ostaa linkkejä tai vuokrata niitä. Jos käyt läpi SEO virasto, ne veloittaa noin 10 kertaa niin paljon samoja linkkejä, kuin jos istut niitä itse. Joten pitkällä aikavälillä, säästät valtavasti rahaa rakentaa oman PBN. Ja jos olet hieman ovela, voit linkittää monia omia sivustoja, mutta myös ottaa ja myydä linkkejä sivuston kautta, kuten Fiverr. On paljon asiakkaita, jotka maksavat hyvin kunnollisista linkeistä.

Jättääkö PBN web-isäntä jälkiä?

Jälkien jättäminen on toinen suuri etu saada todellinen PBN hosting, koska se on juuri mitä omistettu PBN hosting yritykset varmista piilottaa. Kun säännöllinen web-isäntä, siellä on paljon vihjeitä, että Google voi nähdä kuka omistaa sivuston, mikä on selvästi haitaksi. PBN hosting, ne tarjoavat minimaalinen tietoa sinusta, joka omistaa PBN sivustoja, ja kuka on omistaja hosting itse. Emme koskaan yritä rakentaa PBN verkon kautta säännöllisesti web hosts, koska ne jättävät liikaa tietoa sinusta, ja se on erittäin kallista, vaikka sinulla on monia sivustoja.

Kokeile pbn hosting ilmaiseksi ensin

Jotain, joka on erittäin hyvä on, että voit testata PBN hosting 7 päivää ilmaiseksi, jota mikään muu web isäntä voi tarjota sinulle. Tämä on tietenkin, koska he ovat hyvin tietoisia siitä, että kuka ostaa PBN hosting ja laittaa työtä, on pitkäaikainen asiakas. Ja nämä sivustot ovat hyvin pieniä verrattuna, joten se ei vaadi paljon datatehoa palvelimiltaan. Mutta tietenkin olemme sitä mieltä, että sinun pitäisi hyödyntää 7 päivää saat ilmaiseksi, ja testata noin hieman niiden hosting. Kun 7 vapaata päivää ovat ohi, voit sitten valita, mikä suunnitelma (koko) PBN haluat ostaa.

Helppo asentaa kummallekin puolelle

Myös tämä se, että PBN hosting on erittäin yksinkertainen asennus WordPress on suuri tekijä lopulta, koska huomaat, että aika on rahaa. Istuminen säännöllisesti web isäntä ja täyttämällä paljon erilaisia tietoja kunkin PBN sivuston, kestää minkä tahansa ajan. Tämän lisäksi, sinun täytyy luoda paljon erilaisia sähköpostiosoitteita, ja paljon erilaisia salasanoja kirjautua sisään. Kautta todellinen PBN hosting, kaikki asennetaan sinulle automaattisesti, ja sinun ei tarvitse muistaa kaikkia ratkaisuja kunkin PBN sivun. Voit aina käyttää kaikkia sivuja kirjautumalla PBN hosting.

Olemme onnistuneet asentaa ja käynnistää 200 sivustoja yhdessä päivässä kautta Easy Blog Networks, joka on säännöllinen web isäntä olisi luultavasti vienyt luultavasti viikon. Kaikki tämä tapahtuu heti, kun annat verkkotunnuksen hosting, ja ne automaattisesti syöttää eri nimiä kullakin sivustolla, joten se edelleen piilottaa vihjeitä, että se on yksi ja sama henkilö, joka on takana kaikki sivustot.

Kuinka monta sivustoa minulla voi olla yksi PBN hosting?

PBN Hostingin sivustojen määrä on rajaton, voisi sanoa, mutta saatat joutua ottamaan yhteyttä hosting-palveluun ensin, jos haluat ostaa hieman suuremman paketin. Mutta olemme itse rakentaneet useita PBN-verkkoja, joissa on jopa 1000 sivustoa yhdellä PBN-hostauksella. Joten ei ole oikeastaan mitään rajoja, kuinka suuren verkon voit tehdä. Mutta vihje antaisimme sinulle on, että voit aina avata 2 eri pienempiä verkkoja sijasta valtava. Ja sitten mielestämme ilmeinen valinta on Easy Blog Networks ja PBN.hosting jotka ovat kaksi suurinta toimijaa markkinoilla.

Onko PBN-verkkoni turvallinen tällaisessa hostauksessa?

Sanoisin, että nämä PBN hosting-palvelut ovat ehkä turvallisimpia, koska ne eivät tee yhteistyötä Googlen kanssa millään tavalla. Monilla muilla suurilla webhotellipalveluilla on erittäin vahva yhteistyö Googlen kanssa, ja tämä voi tietysti olla hyvin ongelmallista sinulle, joka rakennat PBN-verkkoja. Se ei yksinkertaisesti ole mahdotonta, että jossain vaiheessa tulevaisuudessa on paineita Google Web hosting, ja voit menettää valtavasti rahaa ja aikaa. Jos katsomme puhdasta turvallisuusnäkökulmaa, emme ainakaan olisi lainkaan huolissamme. Meillä on ollut PBN-verkostomme näissä palveluissa jo vuosia, eikä meillä ole missään tapauksessa koskaan ollut ongelmia niiden kanssa.

Miten maksan isännöinnin?

Useimmat hosting palvelut, voit maksaa monin eri tavoin, mutta on olemassa vaihtoehtoja, kuten PayPal, Muun muassa luottokortit ja muutama muu päälle Easy Blog Networks. Olemme liittäneet korttimme niin, että maksut vähennetään automaattisesti koko ajan, jotta et ota riskiä, että sivustosi suljetaan, ja siten myös menettää paljon rankingissa. Joten se on hyvä vinkki kaikille, että sinun pitäisi aina antaa heidän nostaa automaattisesti kortiltasi tai PayPal-tililtäsi.

Pitäisikö minun ostaa hosting verkkotunnuksia siellä?

Sinun PBN hosting huomioon, voit vain tallentaa sivustoja,ja siksi eivät osta verkkotunnuksia. Ostat verkkotunnuksia itse muissa web hosts, ja se ei yleensä maksa mitään vain tallentaa verkkotunnuksia heidän kanssaan. Kun olet ostanut verkkotunnukset, joita käytät PBN-verkossasi, vaihdat kunkin verkkotunnuksen DNS-osoitteen. Kun tämä on tehty, sivustosi on toiminnassa vain muutaman tunnin.

Mikä on paras PBN hosting?

Olemme rakentaneet PBN-sivustoja jo vuosien ajan ja testanneet hyvin monia erilaisia hosting-palveluita. Olemme muun muassa yrittäneet rakentaa täysin tavallisten hosting-palvelujen varaan, ja se on toiminut, mutta se on erittäin kallista ja ennen kaikkea hyvin joustamatonta. Me saat paras PBN hosting joten olisimme investoineet helppo blogi verkostoja tai PBN.hosting. Nämä kaksi hosting-palvelua ovat niitä, joita jokainen PBN-verkkoja rakentava käyttää, ja he ovat niitä, jotka tietävät heidän juttunsa. Voit molemmat säästää paljon rahaa valitsemalla yksi niistä, ja säästää itsellesi uskomattoman paljon aikaa ansiosta, että ne ovat niin helppo työskennellä monilla sivustoilla.

Pitäisikö sinun verrata PBN hosting ensin?

Mielestämme voi olla hyvä vertailla PBN hosting ennen menee all in, ja sitten voit ottaa ja investoida voimakkaasti yksi pidät eniten. Olemme varmasti jo vertailleet sitä puolestasi, mutta totta kai sitä kannattaa testata myös itse. Sitten tiedät, mitkä ovat hyvät ja huonot puolet eri PBN hosting palvelut.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria